Loader

Aperohapje met Monsieur Boudin zijn bloedworst Antoine

Recept Tips

Aperohapje met Monsieur Boudin zijn bloedworst Antoine

De ambachtelijke pensen van Monsieur Boudin uit Gent zijn vooral met veel liefde én kwaliteitsvol Brasvar vlees gemaakt. De unieke, originele en verfijnde smaakcreaties zorgen ervoor dat dit echt de beste pensen zijn die je ooit hebt gegeten. De artisanale pensen zijn ook bij ons te verkrijgen.

Je gasten verrassen met een origineel aperohapje? Dan moet je zeker deze recepten eens proberen met de bloedworst Antoine. Smakelijk!

Hapje met rode uien konfijt & Antoine (12 stuks)

Ingrediënten

  • 2 ANTOINEs (bloedworst met appeltjes en vermout)
  • klontje boter
  • 12 kletskoppen (Jules Destrooper) van klein rond formaat
  • Callas rode uien confijt, of gebruik jouw favoriete rode confituur of chutney

Bereidingswijze

  • Snij de 2 ANTOINEs in 10 tot 12 mooie schijfjes van 1cm dik en bak ze aan langs elke kant in boter.
  • Schik de worst op de kletskoppen of toastjes en werk af met een beetje confituur en (roze) peper.

Hapje met zure room, cavi-art & Antoine (12 stuks)

Ingrediënten

  • 2 ANTOINEs
  • 12 blini’s
  • 100ml zure room (met hoog vetgehalte)
  • 100gr Cavi-art, lompviseitjes of echte kaviaar
  • 1/4 limoen

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Meng de zure room met een stevige draai peper en enkele druppels limoen.
  • Snijd de ANTOINEs in 10 tot 12 mooie schijfjes van 1cm dik en bak ze langs elke kant in wat boter.
  • Bak de blini’s 5 minuten in de oven.
  • Leg op elke blini een theelepel zure room.
  • Leg daar een theelepel Cavi-art op.
  • Duw een schijfje Antoine op de Cavi-art en werk af met een beetje (roze) peper.

Bron: www.monsieurboudin.be



Al 27% van de koe verkocht.
Binnenkort ook een superieur stukje Wagyu op je bord?
In ons hoevewinkeltje is er een kleine voorraad vriesvers Wagyu vlees.

Onder voorbehoud 18 – 19 juni