Loader

Streekproducten

Onze boerenproducten

Fijne boeren, eerlijke producten Heerlijke, lokale producten gemaakt met veel liefde. Wij verzamelen al dat lekkers in onze shop en onze hoevewinkel. Koop lokaal, steun de korte keten!

Streekproducten uit Lede en omstreken? Je vindt het bij Time to Meat!

Lokaal kopen, het is een trend geworden. En daar kunnen we alleen maar blij om zijn! De korte keten steunen en lokaal shoppen is belangrijker dan ooit. Time to Meat heeft voor jou de beste streekproducten uit Lede en omstreken verzameld om een steentje bij te dragen. Het zijn stuk voor stuk verse, lokale producten die met veel liefde en zorg worden gemaakt. Van bereid vlees tot unieke koude sauzen en verse groenten. Wil je zo snel mogelijk genieten van al dat lekkers? Steun onze handelaars en shop lokaal; online of in onze hoevewinkel in Lede.

100% (h)eerlijke producten, 100% genieten

Wij hebben heel wat lekkers in de aanbieding. Vers witloof, met liefde geteeld en rechtstreeks van de Oordegemse en Smetleedse velden. Lokale honing om de lokale imkers een hart onder de riem steken. Handgerooide aardappelen of primeuraardappelen, rechtstreeks van de teler uit Smetlede. Time to Meat verzamelt het allemaal in de webshop! Daarnaast vind je in ons assortiment nog foie gras, rijstpap, boerekop, rilette, rauwe volle melk, advocaat, … Voor al deze lokale boerenproducten en meer kun je bij Time to Meat terecht. Topproducten van eigen bodem kopen? Je ecologische voetafdruk een stuk kleiner maken doordat er minder transport nodig is? Het kan! Dit door simpelweg onze verse streekproducten uit Lede en omstreken te verkennen in onze hoevewinkel en in de webshop. En als kers op de taart kan je al dat lekkers combineren met een heerlijk stukje wagyu-vlees. Neem zeker eens een kijkje naar onze wagyu vleespakketten of onze à-la-carteproducten.

Koop lekker lokaal bij Time to Meat!

Sta je te popelen om al deze heerlijke streekproducten uit Lede en omstreken te proeven? Bekijk snel het volledige aanbod in onze webshop of kom gerust eens langs in onze hoevewinkel. Heb je vragen? Of wil je een woordje extra uitleg over onze streekproducten? Neem dan contact op met Time to Meat en we helpen je graag verder.

×

 

Hallo!

Contacteer ons makkelijk via Whatsapp.

× Hoe kunnen we je helpen?
Nog maar 0% van de koe beschikbaar!
Binnenkort ook een superieur stukje Wagyu op je bord?
In ons hoevewinkeltje is er een kleine voorraad vriesvers Wagyu vlees.

Vers Wagyu: 16 MAART 2024.