Loader

Wagyu steak fingers met Japanse kewpie mayonaise

Wagyu steak fingers
Recept

Wagyu steak fingers met Japanse kewpie mayonaise

Een leuk aperitief hapje! Krokant langs buiten en smeuïg en smaakvol binnenin. Te dippen in een frisse Japanse mayonaise.

Ingrediënten

  • 1 Wagyu steak
  • Wagyu Beef spices
  • 4el bloem
  • 1 losgeklopt eitje
  • Panko (Japanse broodkruim)
  • 20cl mayonaise
  • 1el rijstazijn (of appelazijn)

Bereidingswijze

  • Meng voor de kewpie, de mayonaise met de rijstazijn en 1 koffielepel van de Wagyu kruidenmix.
  • Snij de Wagyu steak in lange repen.
  • Kruid de bloem met 1 eetlepel van de Wagyu kruidenmix en rol de reepjes vlees hierin.
  • Klop de overtollige bloem eraf en leg de reepjes in het eimengsel.
  • Paneer vervolgens met Panko.
  • Frituur goudbruin en kruid af met fijn zout.

Smakelijk!!

Met dank aan Branko Molnar voor recept & Bo Demullier voor foto.



×

 

Hallo!

Contacteer ons makkelijk via Whatsapp.

× Hoe kunnen we je helpen?
Nog maar 11% van de koe beschikbaar!
Binnenkort ook een superieur stukje Wagyu op je bord?
In ons hoevewinkeltje is er een kleine voorraad vriesvers Wagyu vlees.

Nieuwe afhaalmomenten in juli – augustus en september! Reserveer tijdig.