Recept
04 sep Wagyu steak fingers met Japanse kewpie mayonaise
Een leuk aperitief hapje! Krokant langs buiten en smeuïg en smaakvol binnenin. Te dippen in een frisse Japanse mayonaise.
Ingrediënten
- 1 Wagyu steak
- Wagyu Beef spices
- 4el bloem
- 1 losgeklopt eitje
- Panko (Japanse broodkruim)
- 20cl mayonaise
- 1el rijstazijn (of appelazijn)
Bereidingswijze
- Meng voor de kewpie, de mayonaise met de rijstazijn en 1 koffielepel van de Wagyu kruidenmix.
- Snij de Wagyu steak in lange repen.
- Kruid de bloem met 1 eetlepel van de Wagyu kruidenmix en rol de reepjes vlees hierin.
- Klop de overtollige bloem eraf en leg de reepjes in het eimengsel.
- Paneer vervolgens met Panko.
- Frituur goudbruin en kruid af met fijn zout.
Smakelijk!!
Met dank aan Branko Molnar voor recept & Bo Demullier voor foto.