Loader

Wagyu burger met spekreepjes, gestoofde uiringen en bearnaisesaus

wagyu burger maken
Recept

Wagyu burger met spekreepjes, gestoofde uiringen en bearnaisesaus

Burgers zijn helemaal in! Maar een Wagyu burger is niet zomaar een burger! Het Japanse Wagyu vlees is het beste rundvlees ter wereld. Het staat bekend om zijn exclusieve, unieke smaak.

Zin in een burger maar wil je toch iets anders proberen? Dan hebben wij voor jou een heerlijk Wagyu burger recept. Verras jezelf en maak indruk op je vrienden en familie!

Here we go!

Ingrediënten

  • 1 tomaat
  • 2 grote uien
  • 4 hamburgerbroodjes of verse pistolets
  • Peper en zout
  • 4 Wagyu burgers
  • 4 blaadjes kropsla of ijsbergsla
  • 4 sneetjes jonge kaas
  • 4 reepjes spek
  • Zelfgemaakte bearnaisesaus

Bereidingswijze

  • Kruid de burgers met peper en zout.
  • Doe de spekreepjes rond de Wagyu burger.
  • Verhit de grillpan op 180 °.
  • Snij de uien in ringen en stoof ze in de pan tot ze mooi goudbruin zien.
  • Schep ze uit de grillpan en leg de ringen op keukenpapier.
  • Grill vervolgens de burgers aan beide kanten goudbruin. Je hebt geen vetstof nodig om de burgers te bakken.
  • Leg op het laatste moment de plakjes kaas op de burgers.
  • Gril de broodjes en snij de sla en tomaten in fijne schijfjes.
  • Leg de burgers op de broodjes, voeg de uiringen, tomaatplakjes en slareepjes toe en werk af met onze zelfgemaakte bearnaisesaus.
  • Serveer op een bord et voilà, smullen maar!

Wat vond je van ons Wagyu burger recept? Laat het ons zeker weten!



Nog maar 0% van de koe beschikbaar!
Binnenkort ook een superieur stukje Wagyu op je bord?
In ons hoevewinkeltje is er een kleine voorraad vriesvers Wagyu vlees.

Onder voorbehoud 15 – 16 oktober