Loader

Wagyu burger, King of the burgers!

Recept

Wagyu burger, King of the burgers!

Een Wagyu burger is niet zomaar een hamburger, maar is de sappigste burger ooit. Bereid deze burger als een steak, grill het op een hoog vuur en serveer het medium (rare). Trakteer jouw familie & vrienden en ik hoop dat je er ook zo van geniet als mijn familie!

Ingrediënten

  • 8 Wagyu burgers
  • 4 buns
  • 4 el mayonaise
  • 3 el ketchup
  • 2 el mosterd
  • 2 el fijngesneden augurken
  • sap van een halve citroen
  • 4 fijne sneden Babbelaar kaas (jonge, romige kaas)
  • 1/4 spitskool

Bereidingswijze

  • Meng voor de saus de mayonaise, ketchup, mosterd en gesneden augurkjes.
  • Snij de spitskool fijn en stoof aan in een klontje boter, kruid met zout en peper en verfris met het sap van een halve citroen.
  • Bak de buns langs de gesneden kant goudbruin in een pan met boter.
  • Verhit een pan en bak zonder olie de Wagyu burgers langs beide kanten.
  • Leg op elke burger een fijn plakje Babbelaar kaas en laat het hierover smelten.
  • Smeer de buns langs beide kanten in met de saus en beleg de burgers met kaas op de onderkant en top af met de gekarameliseerde spitskool.
  • Smakelijk!!

    Met dank aan Branko Molnar voor recept & foto!



    ×

     

    Hallo!

    Contacteer ons makkelijk via Whatsapp.

    × Hoe kunnen we je helpen?