Loader

Wagyu bitterballen met pickelsdip

Recept

Wagyu bitterballen met pickelsdip

Ken je onze Wagyu Beef Balls al? Een heerlijke bitterbal, perfect als aperohapje met een fris pintje!
Om het een mooie toets te geven “pimpen” we de bitterballen met een pickelsdipje en wat eetbare bloemen.

Ingrediënten

  • Artisanale Wagyu bitterballen
  • Fijn zout
  • Chilipoeder
  • 20cl mayonaise
  • 2el Rascal ‘Chuncky Piccalilly’

Bereidingswijze

  • Mix voor de pickelsdip de mayonaise met de Piccalilly.
  • Frituur de bitterballen goudbruin en kruid af met fijn zout en chilipoeder.
  • Smakelijk!!

    Met dank aan Branko Molnar voor recept & foto!



    Nog maar 0% van de koe beschikbaar!
    Binnenkort ook een superieur stukje Wagyu op je bord?
    In ons hoevewinkeltje is er een kleine voorraad vriesvers Wagyu vlees.

    Nieuwe datum vers vlees: 29 – 30 juli