Loader

Thaïse Wagyu Americain

Recept

Thaïse Wagyu Americain

Steak tartaar is een van mijn favorieten, de meest klassieke tafelbereiding op basis van vers rundvlees.
Hier geven we de steak tartaar een Aziatische twist, ontdek het recept voor een Thaïse americain, simpele ingrediënten maar een rijkheid aan smaken van de Aziatische keuken. Gegarandeerd genieten!

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • Snij de sjalot, look en chili (zonder zaadjes) fijn.
  • Voeg de zeste en het sap van de limoen toe.
  • Voeg de vissaus en olies toe.
  • Snij de munt en koriander fijn en voeg toe.
  • Laat dit minstens een halfuurtje trekken.
  • Breng de Wagyu americain op smaak met de smaakvolle Thaïse vinaigrette.
  • Breng de mayonaise op smaak met de Sweet Chilli van Rascal en voeg deze toe als dressing op de tartaar.
  • De opgelegde rode ui zorgt voor een leuke knapperige zoetzure die goed samengaat met de americain.

Met dank aan Branko Molnar voor recept & foto!



Nog maar 40% van de koe beschikbaar!
Binnenkort ook een superieur stukje Wagyu op je bord?
In ons hoevewinkeltje is er een kleine voorraad vriesvers Wagyu vlees.

Onder voorbehoud 15 – 16 oktober