Loader

Desemtoast met Wagyu Cecina en asperge

Recept

Desemtoast met Wagyu Cecina en asperge

Haal de lente in huis en zet deze desemtoast met onze heerlijke Wagyu Cecina runderham & asperges eens op tafel. Heerlijk recept als lunch of bij de aperitief!

Ingrediënten

  • 100 gr Wagyu Cecina
  • 20 cl mayonaise
  • 1 tl dragonazijn (of daslookazijn)
  • 1 handvol dragon (of jonge daslook)
  • Wagyu ossenwit
  • 4 sneden desembrood van 1cm dik
  • bussel witte asperges

Bereidingswijze

  • Mix voor de dragonmayonaise (of daslookmayonaise) de mayonaise met de dragon en dragonazijn.
  • Schil de asperges en gaar in gezouten water, 7 minuten en 5 minuten voor de kopjes.
  • Schil één asperge rauw met de dunschiller in linten en leg op ijswater.
  • Bak de asperges vervolgens in een pan met ossenwit.
  • Gebruik dezelfde pan om de sneden desembrood te toasten.
  • Smeer een laagje dragonmayonaise op de toast en leg hier de asperges op.
  • Leg op de asperges willekeurig enkele plakjes Wagyu Cecina, werk verder af met de kopjes van de asperge en de gekrulde linten van de asperge.
  • Werk als laatste af met daslook of bieslookbloemetjes, deze geven een heerlijke lookachtige aroma.
  • Smakelijk!!

    Met dank aan Branko Molnar voor recept & foto!



    ×

     

    Hallo!

    Contacteer ons makkelijk via Whatsapp.

    × Hoe kunnen we je helpen?