Loader

Recept

Steak tartaar is een van mijn favorieten, de meest klassieke tafelbereiding op basis van vers rundvlees. Hier geven we de steak tartaar een Aziatische twist, ontdek het recept voor een Thaïse americain, simpele ingrediënten maar een rijkheid aan smaken van de Aziatische keuken. Gegarandeerd genieten! Ingrediënten500gr...

Lees meer

Ben je nog op zoek naar een lamsvlees recept? Lentelam zit boordevol smaak en tover je in no-time op tafel. Lekker snel een stukje lamsvlees van de bovenste plank? Dat klinkt als een heerlijkheid, toch? Rep je naar de keuken en koken maar! Recept lentelam (2-3...

Lees meer

De schenkel is bij de meesten onder ons wel gekend als "iets voor in de soep", maar met onderstaand receptje gaan we de runderschenkel op een andere manier klaarmaken. Lekker gemakkelijk omdat het vlees vanzelf zachtjes door gaart in de oven. Het merg en het...

Lees meer

Rosbief, het is een echte klassieker tijdens de feestdagen. En wie zegt er dat je op een doordeweekse dag eens niet zou mogen genieten van zo'n lekkernij? Met rosbief is het altijd feest. Wat is nu de perfecte braadtijd voor rosbief? We geven je graag...

Lees meer

Traag garen Geduld in de keuken is een mooie deugd en gelukkig word je er ook nog eens voor beloond want hoe langer gegaard, hoe meer smaak! De temperaturen liggen vandaag rond het vriespunt en deze koude dag vraagt om comfort food. Boeuf Bourguignon is...

Lees meer

De ambachtelijke pensen van Monsieur Boudin uit Gent zijn vooral met veel liefde én kwaliteitsvol Brasvar vlees gemaakt. De unieke, originele en verfijnde smaakcreaties zorgen ervoor dat dit echt de beste pensen zijn die je ooit hebt gegeten. De artisanale pensen zijn ook bij ons...

Lees meer

Menu-inspiratie nodig? Ga eens voor een zoete aardappel. Een zoete aardappel smaakt altijd en zijn makkelijk te combineren. We laten je zien hoe je een lekkere ovenschotel van zoete aardappel en gehakt kunt maken. Houd je niet van zoete aardappel, dan kun je uiteraard ook...

Lees meer

Mergpijpjes zijn een klassieke delicatesse. Het is dan ook een veelzijdig product: je kan er bouillon van maken, ze in je soep doen voor meer smaak, of gewoon zo oppeuzelen. Het is een van de fijnste stukjes vlees van een rund, en je kan ze...

Lees meer

Tijd voor een stevige portie comfort food! Comfort food is hartverwarmend, het is eten waar je blij van wordt en het is gemakkelijk en snel te bereiden! Maak met dit recept van Time to Meat een succes van je comfort food!Belgasconne worst met pasta, oesterzwammen en...

Lees meer

Nog maar 40% van de koe beschikbaar!
Binnenkort ook een superieur stukje Wagyu op je bord?
In ons hoevewinkeltje is er een kleine voorraad vriesvers Wagyu vlees.

Onder voorbehoud 15 – 16 oktober