Loader

Recept

Vitello tonnato: een antipasto afkomstig uit het Piemonte-gebied in Italië dat ondertussen is uitgegroeid tot een wereldberoemd voorgerecht. Wil je zelf vitello tonnato maken? Lees dan snel verder en geniet van dit heerlijke gerecht! Het rundvlees Ingrediënten:800 gr rundvlees 3 liter rundsbouillon 1 wortel 2 ajuinen ...

Lees meer

Wagyu-vlees is van zichzelf al een smaakhemel. Toch loont het om het een dimensie te geven met een heerlijke marinade. Een marinade maken is trouwens helemaal niet moeilijk. Hieronder zetten we zeven simpele marinaderecepten op een rijtje. Aan de slag!1. Zoete barbecue-marinade100 g...

Lees meer

Ah, bearnaise. Eén van de vijf meestersauzen uit de Franse keuken – en terecht. De heerlijke oase van verschillende kruiden, citroen, boter en eieren is dé kroon op je superieur stukje Wagyu - maar ook voor andere pure vleessoorten is het een geschikte kandidaat. Goeie, verse...

Lees meer

Nog maar 29% van het rund beschikbaar!
Binnenkort ook een superieur stukje Wagyu op je bord?
Verwacht afhaal- of levermoment: 20 december