28 apr It’s Time To Meat Roots!
It’s Time To Meat Roots!
Heb je een drukke dag of gewoon eens geen zin om te koken? Jarne van Roots zal op regelmatige basis koken voor onze hoevewinkel. Ontdek ons aanbod verse traiteur gerechten.
Zoals bereid Wagyu stoofvlees, spaghettisaus, moussaka, vol-au-vent, pulled pork en zoveel meer.. vers klaargemaakt met lokale ingrediënten volgens het seizoen aanbod.
Wie is Jarne? Jarne is een jonge enthousiaste ondernemer van 21 jaar die al van kleins af aan getriggerd werd door al wat met eten te maken heeft. Zo nam Jarne in het jaar 2012 al deel aan de kookwedstrijd Junior Masterchef waarbij hij finalist werd!
Aan het einde van zijn 6de leerjaar was hij er steevast van overtuigd dat hij aan de hotelschool Spermalie te Brugge zou studeren. Het waren voor hem zes unieke jaren die heel veel kennis opleverden. In zijn vrije tijd was hij niet enkel in de keuken thuis te vinden maar ook in de keuken van restaurants als Alexandre in Steenhuize, Het Land in Berlaar en Ten Bogaerde in Koksijde.
Neem zeker ook eens een kijkje op zijn website Roots catering