Loader

Boer Bram Bram Bombeek (°1987) verliet vorig jaar het moeras van de Wetstraat voor de sappige weiden van de Wildebeek. Hij deed zijn verhaal in Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad en De Morgen. In Ter Zake worstelde hij met zijn poort, bij Doorbraak en Landbouwleven vertelde...

Lees meer

Een heerlijk stukje biefstuk, wie houdt daar nu niet van? Wil jij ook de perfecte steak bakken? Geen zorgen! Na het lezen van onze tips is dit voortaan kinderspel. Voorbereiding is key Goed begonnen is half gewonnen. Voor je begint te bakken, laat je de steak idealiter...

Lees meer

Prachtige zwarte koeien die worden gemasseerd en vertroeteld worden met bier en graan. Vrijwilligers zijn welkom, maar wij doen het niet. Het start allemaal met de genetica, het ras, de leefomgeving, de beweging en de voeding. Wij werken voor de voeding van onze Wagyu runderen nauw...

Lees meer

Een stukje rauw vlees over? Of koop je altijd in grote hoeveelheden? Dan heb je wellicht al eens je overschotten verhuisd naar de diepvriezer. Vlees invriezen verlengt de houdbaarheid aanzienlijk - tenminste, als je op de juiste manier te werk gaat. Hoe je dat doet,...

Lees meer

Toen ik tijdens onze Meat & Drinks zag hoe Chef Bart ons Wagyu vlees aan het grillen was met deze Oak Binchotan houtskool, was ik meteen overtuigd! De Binchotan houtskool zorgt er voor dat het vlees snel dichtschroeit en is dus de perfecte houtskool voor ons...

Lees meer

More "Meat-Time" for the Holidays… Nog op zoek naar een leuk Kerstkado'tje? Een overhéérlijk stuk Wagyu-vlees of lekkere aperitiefhapjes? Onze hoevewinkel is open op: ZONDAG 22 december en 29 december: 10u tot 17u MAANDAG 23 december en 30 december: 16u tot 19u DINSDAG 24 december en 31...

Lees meer

Vitello tonnato: een antipasto afkomstig uit het Piemonte-gebied in Italië dat ondertussen is uitgegroeid tot een wereldberoemd voorgerecht. Wil je zelf vitello tonnato maken? Lees dan snel verder en geniet van dit heerlijke gerecht! Het rundvlees Ingrediënten: 800 gr rundvlees 3 liter rundsbouillon 1 wortel 2 ajuinen ...

Lees meer

Braden is een eenvoudige kooktechniek waar je heel veel voordeel uit haalt - zonder dat je een expert hoeft te zijn. Een kwalitatief stuk vlees, een goeie pan en een beetje gezond verstand is alles wat je nodig hebt. De kooktechniek is erg geschikt voor malse,...

Lees meer

×

 

Hallo!

Contacteer ons makkelijk via Whatsapp.

× Hoe kunnen we je helpen?