Loader

De ambachtelijke pensen van Monsieur Boudin uit Gent zijn vooral met veel liefde én kwaliteitsvol Brasvar vlees gemaakt. De unieke, originele en verfijnde smaakcreaties zorgen ervoor dat dit echt de beste pensen zijn die je ooit hebt gegeten. De artisanale pensen zijn ook bij ons...

Lees meer

Menu-inspiratie nodig? Ga eens voor een zoete aardappel. Een zoete aardappel smaakt altijd en zijn makkelijk te combineren. We laten je zien hoe je een lekkere ovenschotel van zoete aardappel en gehakt kunt maken. Houd je niet van zoete aardappel, dan kun je uiteraard ook...

Lees meer

Mergpijpjes zijn een klassieke delicatesse. Het is dan ook een veelzijdig product: je kan er bouillon van maken, ze in je soep doen voor meer smaak, of gewoon zo oppeuzelen. Het is een van de fijnste stukjes vlees van een rund, en je kan ze...

Lees meer

Tijd voor een stevige portie comfort food! Comfort food is hartverwarmend, het is eten waar je blij van wordt en het is gemakkelijk en snel te bereiden! Maak met dit recept van Time to Meat een succes van je comfort food!Belgasconne worst met pasta, oesterzwammen en...

Lees meer

Boer Bram Bram Bombeek (°1987) verliet vorig jaar het moeras van de Wetstraat voor de sappige weiden van de Wildebeek. Hij deed zijn verhaal in Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad en De Morgen. In Ter Zake worstelde hij met zijn poort, bij Doorbraak en Landbouwleven vertelde...

Lees meer

Een heerlijk stukje biefstuk, wie houdt daar nu niet van? Wil jij ook de perfecte steak bakken? Geen zorgen! Na het lezen van onze tips is dit voortaan kinderspel.Voorbereiding is key Goed begonnen is half gewonnen. Voor je begint te bakken, laat je de steak idealiter...

Lees meer

Prachtige zwarte koeien die worden gemasseerd en vertroeteld worden met bier en graan. Vrijwilligers zijn welkom, maar wij doen het niet. Het start allemaal met de genetica, het ras, de leefomgeving, de beweging en de voeding.Wij werken voor de voeding van onze Wagyu runderen nauw...

Lees meer

Een stukje rauw vlees over? Of koop je altijd in grote hoeveelheden? Dan heb je wellicht al eens je overschotten verhuisd naar de diepvriezer. Vlees invriezen verlengt de houdbaarheid aanzienlijk - tenminste, als je op de juiste manier te werk gaat. Hoe je dat doet,...

Lees meer

Nog maar 44% van de koe beschikbaar!
Binnenkort ook een superieur stukje Wagyu op je bord?
In ons hoevewinkeltje is er een kleine voorraad vriesvers Wagyu vlees.

Onder voorbehoud 12 – 13 februari!