Loader

De bavette, een stuk met veel smaak, wordt hier in fijne blokjes gesneden. Dit houdt de textuur in stand en zorgt voor een aangenaam mondgevoel. We brengen het vlees ziltig op smaak met algen en voor de gelegenheid kan dit nog gepimpt worden met 'Royal...

Lees meer

Ken je onze Wagyu Beef Balls al? Een heerlijke bitterbal, perfect als aperohapje met een fris pintje! Om het een mooie toets te geven "pimpen" we de bitterballen met een pickelsdipje en wat eetbare bloemen. Ingrediënten Artisanale Wagyu bitterballen Fijn zout Chilipoeder 20cl mayonaise 2el Rascal...

Lees meer

Haal de lente in huis en zet deze desemtoast met onze heerlijke Wagyu Cecina runderham & asperges eens op tafel. Heerlijk recept als lunch of bij de aperitief! Ingrediënten 100 gr Wagyu Cecina 20 cl mayonaise 1 tl dragonazijn (of daslookazijn) 1 handvol dragon...

Lees meer

Dit klassieke recept is een klassieker voor een reden. Makkelijk en altijd lekker! Deze keer gaan we onze biefstuk niet bakken maar we gaan hem rauw opeten. Benieuwd naar ons overheerlijke steak tartaar recept? Ingrediënten 600 gr steak 1 el mayonaise 1 el kappertjesvocht ...

Lees meer

Pulled Beef maak je het beste klaar met een vet stuk rundvlees, onze Wagyu stoofvlees is hier perfect voor! Door het rustig en op een lage temperatuur te laten sudderen zal het vlees in draadjes uiteen vallen. Ingrediënten 4 sandwiches 600 gr Wagyu stoofvlees 1...

Lees meer

Een Wagyu burger is niet zomaar een hamburger, maar is de sappigste burger ooit. Bereid deze burger als een steak, grill het op een hoog vuur en serveer het medium (rare). Trakteer jouw familie & vrienden en ik hoop dat je er ook zo van...

Lees meer

Wagyu entrecôte, een fantastisch stuk vlees. Mals én enorm vol van smaak! Lees hier ons simpel én oh zo lekker Wagyu entrecote recept! Ingrediënten 750gr Wagyu entrecôte 1 sjalot 3 rijpe tomaten 1 chilipeper 1 el gesneden basilicum 1 el gesneden koriander 1 el gesneden...

Lees meer

Steak tartaar is een van mijn favorieten, de meest klassieke tafelbereiding op basis van vers rundvlees. Hier geven we de steak tartaar een Aziatische twist, ontdek het recept voor een Thaïse americain, simpele ingrediënten maar een rijkheid aan smaken van de Aziatische keuken. Gegarandeerd genieten! Ingrediënten500gr...

Lees meer

Hoera, ’t is bijna zomer en wie zomer zegt, zegt BBQ! De geur van een brandende barbecue, een lekker stukje gegrild vlees dat ligt te smeulen en de houtskoollucht die je zintuigen doet prikkelen. Da’s pas de geur van zomer! Heb jij zin in een...

Lees meer

Ben je nog op zoek naar een lamsvlees recept? Lentelam zit boordevol smaak en tover je in no-time op tafel. Lekker snel een stukje lamsvlees van de bovenste plank? Dat klinkt als een heerlijkheid, toch? Rep je naar de keuken en koken maar! Recept lentelam (2-3...

Lees meer

Nog maar 0% van de koe beschikbaar!
Binnenkort ook een superieur stukje Wagyu op je bord?
In ons hoevewinkeltje is er een kleine voorraad vriesvers Wagyu vlees.

Nieuwe datum vers vlees: 29 – 30 juli