Loader

Tagliata is echt zo'n zomergerecht, vol van smaak! Ingrediënten voor 4 personen 800 gr steak of entrecôte van Wagyu 400 gr pasta naar keuze peper en zout scheut olijfolie klontje hoeveboter 3 teentjes look takje rozemarijn 2 sjalotten sap van een halve citroen balsamicoazijn naar smaak 600 gr kerstomaten 150 gr...

Lees meer

Heb jij al eens een Meatza gemaakt? Deze pizza's met chipolata's als bodem is weer eens wat anders dan je gewend bent. Het is een heerlijk koolhydraatarm en keto-vriendelijk alternatief voor gewone pizza. Probeer hem zeker een keertje uit, ga snel aan de slag met ons...

Lees meer

Voor gyoza mag je ons altijd wakker maken. Deze Japanse dumplings met Wagyu gehakt zijn extra lekker door de krokante onderkant. Zelf gyoza maken is bovendien echt niet moeilijk, ga snel aan de slag met ons recept! Ingrediënten voor 16 à 20 stuks 265 gr Wagyu...

Lees meer

Een echte Vlaamse klassieker, vogelnestjes in een kruidige tomatensaus. Deze flinke Belgasconne gehaktballen met daarin een hardgekookt eitje zijn gemakkelijk klaar te maken. Comfortfood van de bovenste plank, ontdek hier het receptje. Ingrediënten 4 vogelnestjes van Belgasconne 1 pot Think Tomato saus 1 blik tomatenblokjes groene kruiden...

Lees meer

Vlaamse hutsepot. Een echte boerenkost, waarvan de samenstelling afhankelijk is van welke groenten of stukken vlees beschikbaar zijn. In deze versie werken we met Belgasconne spieringkotelet, worst en spek, in combinatie met oranje seizoensgroenten. Ingrediënten 400 gr buikspek 400 gr spieringkotelet 4 braadworsten 1 ajuin ...

Lees meer

Een gemakkelijk recept voor heerlijke vleesribben! Ingrediënten 1 kg Belgasconne vleesribben 2 flesjes bruin bier naar keuze 1 ajuin 1el bloem takjes tijm 1el bruine suiker 1el balsamico azijn 1el mosterd bieslook Bereidingswijze Snij de ajuin in ringen en stoof glazig in een stoofpot met een klontje boter. ...

Lees meer

Ossobuco is werkelijk een fantastisch gerecht! Laat de Wagyu schenkel rustig stoven, totdat het vlees van het bot valt en verder hoef je niet veel te doen. Als dat niet makkelijk is, een heerlijk klassiek gerecht. Ingrediënten 4 Wagyu schenkels bloem 1 ajuin 2 teentjes look ...

Lees meer

Een leuk aperitief hapje! Krokant langs buiten en smeuïg en smaakvol binnenin. Te dippen in een frisse Japanse mayonaise. Ingrediënten 1 Wagyu steak Wagyu Beef spices 4el bloem 1 losgeklopt eitje Panko (Japanse broodkruim) 20cl mayonaise 1el rijstazijn (of appelazijn) Bereidingswijze Meng voor de kewpie, de...

Lees meer

Bavette of 'flank steak' is ideaal om kort en heftig te grillen. Hier met een frisse salsa van paprika, een heerlijk BBQ gerecht! Ingrediënten Wagyu bavette 1 rode ui 2 paprika's 1 Spaanse peper (voor de liefhebber) 3el goede rode wijnazijn 4el koolzaadolie of goede olijfolie ...

Lees meer

De bavette, een stuk met veel smaak, wordt hier in fijne blokjes gesneden. Dit houdt de textuur in stand en zorgt voor een aangenaam mondgevoel. We brengen het vlees ziltig op smaak met algen en voor de gelegenheid kan dit nog gepimpt worden met 'Royal...

Lees meer

×

 

Hallo!

Contacteer ons makkelijk via Whatsapp.

× Hoe kunnen we je helpen?
Nog maar 11% van de koe beschikbaar!
Binnenkort ook een superieur stukje Wagyu op je bord?
In ons hoevewinkeltje is er een kleine voorraad vriesvers Wagyu vlees.

Nieuwe afhaalmomenten in juli – augustus en september! Reserveer tijdig.