Loader

Toen ik tijdens onze Meat & Drinks zag hoe Chef Bart ons Wagyu vlees aan het grillen was met deze Oak Binchotan houtskool, was ik meteen overtuigd! De Binchotan houtskool zorgt er voor dat het vlees snel dichtschroeit en is dus de perfecte houtskool voor ons...

Lees meer

Iedereen heeft wel zijn eigen recept of zijn favoriet biertje maar over één ding zijn we het wel eens stoofvlees smaakt altijd! Stoofvlees met vers gebakken frietjes, witloof en een lepel mayonaise...

Lees meer

More "Meat-Time" for the Holidays… Nog op zoek naar een leuk Kerstkado'tje? Een overhéérlijk stuk Wagyu-vlees of lekkere aperitiefhapjes?Onze hoevewinkel is open op:ZONDAG 22 december en 29 december: 10u tot 17u MAANDAG 23 december en 30 december: 16u tot 19u DINSDAG 24 december en 31...

Lees meer

Vitello tonnato: een antipasto afkomstig uit het Piemonte-gebied in Italië dat ondertussen is uitgegroeid tot een wereldberoemd voorgerecht. Wil je zelf vitello tonnato maken? Lees dan snel verder en geniet van dit heerlijke gerecht! Het rundvlees Ingrediënten:800 gr rundvlees 3 liter rundsbouillon 1 wortel 2 ajuinen ...

Lees meer

Braden is een eenvoudige kooktechniek waar je heel veel voordeel uit haalt - zonder dat je een expert hoeft te zijn. Een kwalitatief stuk vlees, een goeie pan en een beetje gezond verstand is alles wat je nodig hebt.De kooktechniek is erg geschikt voor malse,...

Lees meer

Wagyu-vlees is van zichzelf al een smaakhemel. Toch loont het om het een dimensie te geven met een heerlijke marinade. Een marinade maken is trouwens helemaal niet moeilijk. Hieronder zetten we zeven simpele marinaderecepten op een rijtje. Aan de slag!1. Zoete barbecue-marinade100 g...

Lees meer

Ah, bearnaise. Eén van de vijf meestersauzen uit de Franse keuken – en terecht. De heerlijke oase van verschillende kruiden, citroen, boter en eieren is dé kroon op je superieur stukje Wagyu - maar ook voor andere pure vleessoorten is het een geschikte kandidaat. Goeie, verse...

Lees meer

Al 31% van de koe verkocht.
Binnenkort ook een superieur stukje Wagyu op je bord?
In ons hoevewinkeltje is er een kleine voorraad vriesvers Wagyu vlees.

Neem contact op voor de beschikbaarheid.