Loader

Hoera, ’t is bijna zomer en wie zomer zegt, zegt BBQ! De geur van een brandende barbecue, een lekker stukje gegrild vlees dat ligt te smeulen en de houtskoollucht die je zintuigen doet prikkelen. Da’s pas de geur van zomer! Heb jij zin in een...

Lees meer

Ben je nog op zoek naar een lamsvlees recept? Lentelam zit boordevol smaak en tover je in no-time op tafel. Lekker snel een stukje lamsvlees van de bovenste plank? Dat klinkt als een heerlijkheid, toch? Rep je naar de keuken en koken maar! Recept lentelam (2-3...

Lees meer

Voor de smaakavonturiers onder ons is er een leuke nieuwkomer in ons assortiment streekproducten, de Machelse mosterd uit de Leiestreek.Begin 1900 werd er al mosterd gemaakt in Machelen-aan-de-Leie, vertrekkende van de mosterdplanten die ter plaatse werden gekweekt. De zaden werden tussen molenstenen geplet. In het...

Lees meer

De schenkel is bij de meesten onder ons wel gekend als "iets voor in de soep", maar met onderstaand receptje gaan we de runderschenkel op een andere manier klaarmaken. Lekker gemakkelijk omdat het vlees vanzelf zachtjes door gaart in de oven. Het merg en het...

Lees meer

Je hebt net een lekker dinertje onder familie of vrienden achter de rug, maar je hebt veel te veel vlees over? Je kunt gelukkig zonder probleem gebakken vlees invriezen. Hoe je dat het beste doet? Dat leggen we jou graag uit via onderstaande tips.Preparation...

Lees meer

It's Time To Meat Roots!Heb je een drukke dag of gewoon eens geen zin om te koken? Jarne van Roots zal op regelmatige basis koken voor onze hoevewinkel. Ontdek ons aanbod verse traiteur gerechten. Zoals bereid Wagyu stoofvlees, spaghettisaus, moussaka, vol-au-vent, pulled pork en zoveel meer.....

Lees meer

Gegrild vlees. Je kunt het herkennen door het ruitjespatroon dat je instant doet watertanden. Vlees grillen is eigenlijk een unieke en veelzijdige manier om je vlees te bereiden. Waarom? Dat lees je hier! Waarom vlees grillen? Vlees kun je op verschillende manieren bereiden. Je kunt vlees bakken,...

Lees meer

Rosbief, het is een echte klassieker tijdens de feestdagen. En wie zegt er dat je op een doordeweekse dag eens niet zou mogen genieten van zo'n lekkernij? Met rosbief is het altijd feest. Wat is nu de perfecte braadtijd voor rosbief? We geven je graag...

Lees meer

Traag garen Geduld in de keuken is een mooie deugd en gelukkig word je er ook nog eens voor beloond want hoe langer gegaard, hoe meer smaak! De temperaturen liggen vandaag rond het vriespunt en deze koude dag vraagt om comfort food. Boeuf Bourguignon is...

Lees meer

Nog maar 0% van de koe beschikbaar!
Binnenkort ook een superieur stukje Wagyu op je bord?
In ons hoevewinkeltje is er een kleine voorraad vriesvers Wagyu vlees.

Onder voorbehoud 15 – 16 oktober