fbpx
Loader

Boer Bram Bram Bombeek (°1987) verliet vorig jaar het moeras van de Wetstraat voor de sappige weiden van de Wildebeek. Hij deed zijn verhaal in Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad en De Morgen. In Ter Zake worstelde hij met zijn poort, bij Doorbraak en Landbouwleven vertelde...

Lees meer

Een heerlijk stukje biefstuk, wie houdt daar nu niet van? Wil jij ook de perfecte steak bakken? Geen zorgen! Na het lezen van onze tips is dit voortaan kinderspel.Voorbereiding is key Goed begonnen is half gewonnen. Voor je begint te bakken, laat je de steak idealiter...

Lees meer

Prachtige zwarte koeien die worden gemasseerd en vertroeteld worden met bier en graan. Vrijwilligers zijn welkom, maar wij doen het niet. Het start allemaal met de genetica, het ras, de leefomgeving, de beweging en de voeding.Wij werken voor de voeding van onze Wagyu runderen nauw...

Lees meer

Een stukje rauw vlees over? Of koop je altijd in grote hoeveelheden? Dan heb je wellicht al eens je overschotten verhuisd naar de diepvriezer. Vlees invriezen verlengt de houdbaarheid aanzienlijk - tenminste, als je op de juiste manier te werk gaat. Hoe je dat doet,...

Lees meer

Toen ik tijdens onze Meat & Drinks zag hoe Chef Bart ons Wagyu vlees aan het grillen was met deze Oak Binchotan houtskool, was ik meteen overtuigd! De Binchotan houtskool zorgt er voor dat het vlees snel dichtschroeit en is dus de perfecte houtskool voor ons...

Lees meer

Iedereen heeft wel zijn eigen recept of zijn favoriet biertje maar over één ding zijn we het wel eens stoofvlees smaakt altijd! Stoofvlees met vers gebakken frietjes, witloof en een lepel mayonaise...

Lees meer

More "Meat-Time" for the Holidays… Nog op zoek naar een leuk Kerstkado'tje? Een overhéérlijk stuk Wagyu-vlees of lekkere aperitiefhapjes?Onze hoevewinkel is open op:ZONDAG 22 december en 29 december: 10u tot 17u MAANDAG 23 december en 30 december: 16u tot 19u DINSDAG 24 december en 31...

Lees meer

Nog maar 33% van de koe beschikbaar!
Binnenkort ook een superieur stukje Wagyu op je bord?
In ons hoevewinkeltje is er een kleine voorraad vriesvers Wagyu vlees.

Nieuw afhaalmoment: 12 november